PADA SUATU MASA SEKOLAH RENDAH DAHULU

by 10:46 PM 0 comment
Hei.

tajuk tak boleh nak lagi panjang kan? =,=

biarlah.

harini csh nak imbau balik kenangan waktu sekolah rendah dulu2.
nak baca ke tak terpulang la pada korang semua :O


csh dulu sekolah dekat Sekolah Kebangsaan Abdullah (SKA)
sekolah ni dekat je dengan rumah, jalan setapak dua dah sampai pagar sekolah dah.

dulu, csh tak minat sangat nak berkawan dengan orang.
malas la, memekak je budak2 tu semua XD hehe
tapi csh kawan dengan budak darjah lain~


pengalaman paling perit waktu darjah 1 dulu ialah csh kena tumbuk dengan member, dekat muka beb!

memang time tu rasa macam @>!#@&+*!

perghhh perghhh!

(eh, bila teringat balik ni rasa macam terbakar la pulak)

tapi!
tak lama lepas tu kami jadi kawan.
or lagi tepat, geng kamceng gituuuuu


dulu, kalau dalam kelas csh yang paling muda ^^
and malangnya yang paling kecik jugak...

teringat time tu main dukung2 camni waktu latihan choral speaking, lebih kurang macam main lumba2 jugak la.

entah macamana tengah syok kena angkut tetiba 'mangsa' tersebut lost balance and yes, csh jatuh tersembam mcm nangka busuk.
dagu berlaga dengan tar.

BERDARAH BEB! 

perghhh perghhhh!

(tak pasti pulak ada ke tak parut dekat dagu tu, nanti la csh check balik :P)


yang ni kira macam kenangan manis la jugak.
csh dulu selalu masuk pertandingan nyanyi2 ^^

(pembaca : ye keeeeeee?!)

betol boh..tak tipuuuuuuu
english singing competition, kadang2 masuk nasyid.
tapi susah jugak nak dapat part solo :0

*ni kira suara sedap ke tidak ni?*

entah laaaaaaaaaa


apa2 pun, semua kenangan ni akan buat csh tersenyum bila ingat balik..kalau nak ayat poyo :

"rasa macam baru semalam je masuk sekolah rendah"

ahaks.

k la, tu je csh nak sembang.
sekian.

(#yang hijau ni strap baru csh dekat henfon)
heeeeee

fatinhanisah

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 comment:

Post a Comment